Naar Suriname
Door: Jan-Jelle
Blijf op de hoogte en volg Jan-Jelle
05 Mei 2006 | Nederland, Naarden
Na anderhalve maand van verhuizen, post bezorgen en een vleugje vakantie is het morgen zover. Ik ga naar Suriname om stage te lopen bij het voedselveiligheids adviesbureau Polyformis. Mijn opdracht is het schrijven van een HACCP plan (HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points en is een voedselveiligheids systeem) voor een broodfabriek.
De mensen die geinterreseert zijn kunnen op deze site een beetje op de hoogte blijven hoe het met me gaat en wat ik allemaal beleef en af en toe ook wat foto's bekijken.
Aanstaande maandag begin ik met mijn stage, deze duurt 12 weken, waarna ik nog een week daar vakantie kan houden. Op 4 augustus vlieg ik door naar Curacao, waar Mark op 7 augustus ook naar toe komt, en ga ik nog even door met vakantie vieren (@ Mark: hey dude, I'm so looking forward to that). Als het goed is kom ik dan op dinsdag 15 augustus om 9:00 weer aan op schiphol.
De eerste drie weken zal ik alleen een appartement hebben in Paramaribo, maar daarna zal Paul Arts ook naar Suriname komen (hij gaat waarschijnlijk stage lopen bij hetzelfde bedrijf) en zal hij bij mij intrekken.
Ik wens jullie veel plezier/succes met alles en hoop dat jullie veel plezier hebben met het lezen van mijn posts.
Groeten,
JJ the soon 2 b "witbil-neger"